Lees verder

Thema-avonden Het Mannenhuis

Samen groeien in geloof; in diepgang, in broederschap, in heiliging, in Zijn bestemming. Verlang jij ook naar een leven vol Geesteskracht? Zie jij ook zo uit naar dat volgende hoofdstuk in je leven? We gaan 9 thema-avonden houden, om je mee te nemen en samen te groeien in dat wat God voor jou, voor ons – mannen – heeft.

Het is mijn grote wens dat u God en onze Here Jezus Christus steeds beter leert kennen. Dan zult u gelukkig worden en zijn genade en vrede ervaren. Want als u Hem beter leert kennen, zal Hij u door zijn grote kracht alles geven wat u nodig hebt om werkelijk goed te leven.
2 Petrus 1: 2&3

De reeks van avonden heeft een prachtige opbouw aan thema’s, mis geen avond dan loop je samen met ons en andere broeders het groeipad vanuit verlangen. We ontmoeten elkaar vanaf 19.30 uur in het Koffiehuisje. Onder het genot van een kop koffie ontmoeten we elkaar en praten we bij om vervolgens vanaf 20.00 uur het Huis van Gebed in te gaan waar we het programma starten. We starten met een blok van aanbidding, om God te eren, Hem te zoeken en uit te nodigen ons te inspireren die avond. De spreker van die avond zal geïntroduceerd worden, om vervolgens het woord te nemen en ons voor te gaan vanuit het Woord op basis van het thema van die avond.

Op de pagina Het Mannenhuis | Preek gemist kun je een preek terugluisteren.